Choco Cake

tenqiu yha buat Lesly yg udah mau repot2 ngambil sendiri cake nya kerumah heheeh..

sebenernya janji mau dititipin taro ke Fitrimart, jam 3. lha lho jam 2 nelp bilang udah sampe.. depok – bekasi siang hari emang ngga macet yak😀

kebetulan pas lagi bikin tiramisu juga, jadi bisa kasih tester buat icip²   :)  next time klo mesen lagi, mudah2an aja pas gw lagi mbikin cake apaa gitu yg lainnya.. hihi jadi bisa icip2 lagi😀

testimonial dari Lesly bisa diliat disini ^_^

~ by aboutchocolate on May 4, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: