Aurora Cupcake

second order ibu… *heheh siapa yak? aku tau nama anak yg bday nya, phing-phing… maaap* :D   taun lalu order bday cake, skr bday cupcake!

phing-phing lagi suka dengan princess aurora dan warna pink. terserah deg mau seperti apa dekor nya…

dan aku buat kyk gini😀

.

.

hihi kayaknya yg mirip cuman dress nya aja ya :D  dan juga sepertinya ‘montok’ bener heeeeee

~ by aboutchocolate on June 23, 2009.

2 Responses to “Aurora Cupcake”

  1. mba, princessnya masih keliatan cantik kok^__^
    btw,beli cetakan bunga sama kupu2 buat fondan dimana? thanks before yah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: