Marijuana Cake with edible

blog nya  ‘dicuekin’  udah lama..  padahal tetep terima pesanan dan bikin kueh kok. cuman maless edit n upload nya itu lhoo huhuhuhu.. ada juga yg males moto kueh nya hiks.. yasuwd deh,, ni sebagian yg ku uplod aja dulu😀

ini cake dengan tema daun marijuana pesenan Arin di Pondok Indah,, udah dari 3 minggu’an yg lalu😀

btw btw,, klo ada yg mau order2,, pliss SMS ONLY aza yha… klo di telp maapkan klo suka ngga keangkat hehe🙂

~ by aboutchocolate on August 16, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: